28 ian. 2013

Satana inseala intrega lume, Dumnezeu ne intinde mana, Isus ne arata calea

    Saptamana trecuta stateam si ma uitam cat de prefacuti sunt unii oameni din jurul meu. Am observat ca si cei care conduc tara si lumea sunt la fel. Am citit despre niste experimente care au avut rezultate catastrofale. Aceste experimente au fost clasificate STRICT SECRET. Poate si acum suntem supusi unor astfel de experimente. Nu stim la ce ne uitam (cititi despre mesaje si imagini subliminale), ce mancam (aditivi, organisme modificate genetic, pastile, etc.), ce bem, ce respiram (virusi creati in laborator), suntem pe post de cobai. Cei care cunosc aceste lucruri le tin departe de urechile oamenilor de rand, si ne studiaza comportamentul. Doar oamenii influenti au acces la aceste informatii si nu sunt supusi la astfel de experimente, ei sunt cei care au bani si cred ca pot cumpara orice. Dar va veni un timp cand comorile stranse pe pamant nu le vor fi de niciun folos.  Ma intrebam cand se vor sfarsi toata aceste lucruri, cat ii mai suporta Dumnezeu pe oamenii rai, cand ii va pedepsi. La Apocalipsa 6:10,11 este scris: " Ei strigau cu glas tare şi ziceau: „Până când, Stăpâne, Tu, care eşti sfânt şi adevărat, zăboveşti să judeci şi să răzbuni sângele nostru asupra locuitorilor pământului?” Fiecăruia din ei i s-a dat o haină albă şi li s-a spus să se mai odihnească puţină vreme, până se va împlini numărul tovarăşilor lor de slujbă şi al fraţilor lor, care aveau să fie omorâţi ca şi ei."
       Vad ca sunt multi oameni pe Pamant care nu au ce manca, care sufera de niste boli incurabile, care traiesc in teroare, si alte lucruri asemanatoare. Stiu ca Satan diavolul are putere asupra acestei lumi, si este cuprins de o manie mare stiind ca mai are foarte putin timp. La Apocalipsa 12:9,12 citim: "  Şi balaurul cel mare, şarpele cel vechi, numit diavolul şi Satana, acela care înşală întreaga lume, a fost aruncat pe pământ; şi împreună cu el au fost aruncaţi şi îngerii lui. De aceea, bucuraţi-vă, ceruri şi voi care locuiţi în ceruri! Vai de voi, pământ şi mare! Căci diavolul s-a coborât la voi cuprins de o mânie mare, fiindcă ştie că are puţină vreme. "
     Asa cum in trecut Dumnezeu a avut grija de poporul sau, tot asa si in zilele noastre are grija de cei cu inima curata, care asculta de El. Isus spune la Matei 7:13,14: " Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află. " Isus invata poporul si pe ucenicii sai ce trebuie sa faca. Puteti citi Matei capitolele 5-7, Luca 6:20-49. 
      Dumnezeu lasa sa se intample toate aceste lucruri cu un scop, planul Sau va fi dus pana la capat. Cei ce vor birui vor primi rasplata. Citind promisiunile lui Dumnezeu si incurajarile pe care le da Scriptura capat puterea de a merge inainte. Rugativa pentru ca ziua Domnului sa nu va prinda dormind.
   
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu